Najudobniji automobili za rentiranje

By | September 20, 2020

Muka vam je od neudobne vožnje? Želite da se opustite? Nerviraju vas sedišta koja ne mogu da se nameste po vasoj želji?

To su stvari koje prepoznaju i proizvođači automobila, i zato se toliko pažnje posvećuje dizajnu automobilskih sedišta. Oni bi bili toliko neophodni za udobnost i podršku da su mnogi proizvođači napravili višenamenska sedišta koja imaju za cilj da pronađu idealan položaj za sedenje za svakog putnika u automobilu.

I dok su luksuzni brendovi – sa svojim višim budžetima za dizajn – oni koji zapravo napreduju kada je opuštanje u pitanju (neki uključuju i programe za masiranje), na tržištu možete pronaći i mnoge pristupačne opcije koje. 

Ovo su 5 najudobnijih automobila koje mozete rentirati

Volvo XC60 


Možda poznatiji po svom sigurnosnom rekordu, Volvo može brzo postati poznat i po svojoj udobnosti. Svi XC60 stižu sa osmobrzinskim automatizovanim menjačem koji prelazi glatko. Za one koji zahtevaju izuzetno glatku vožnju, tada odabir režima komfora može garantovati da sve promene trzaja budu svedene na minimum. Uz izbore kao što su pomoć pri parkiranju i informacije o mrtvoj tački, to će biti posebno privlačno onima koji imaju poteškoća u izvrtanju leđa.

Prvi serijski Volvo XC60 sišao sa proizvodne trake | Auto magazin
Volvo XC60


Nissan Qashqai

 Jedan od najpoznatijih automobila u Velikoj Britaniji zahvaljujući udobnoj vožnji. Tih i elegantan pri brzini autoputa, napredni sistem upravljanja šasijom osigurava da ovaj omiljeni porodični terenac apsorbuje one dosadne neravnine na ulici.

2020 Nissan Qashqai Rating - The Car Guide
Nissan Qashqai

Kia Sportage

 Među najvećim problemima onih koji pate od leđa je upravo ulazak i izlazak iz automobila. Sa svojim visokim položajem za sedenje, Sportage čini fantastičan izbor za ulazak i izlazak uz istovremeno minimalno opterećenje ledja. Neki modeli poput KKS-4 uključuju podešavanje sedišta za vozača u 10 smerova. Većina verzija u asortimanu uključuje lumbalnu potporu koja može osigurati putovanja – posebno duža – smanjiti stres na leđima.

Kia Sportage 2019 | 5 Seater SUV | Kia Motors Pakistan
Kia Sportage

BMV X5. 

BMV dolazi direktno do srži stvari i imenuje sedišta u X5 „Udobne stolice“. U ponudi su brojne opcije koje se mogu podizati ili spuštati i naginjati unapred ili unazad, a takođe dolaze sa podesivom lumbalnom potporom i debljinom. Perforirane kožne stolice takođe efikasno održavaju vozača hladnim na dužim putovanjima. Jedno vreme bio je najpoznatiji auto, zahvaljujući reklamiranju na google-u.

2020 BMW X5 - News, reviews, picture galleries and videos - The Car Guide
BMW X5

Volkswagen Tiguan SEL

Komfor i udobnost prenose se na novi nivo sa svim Tiguan SEL-om. Vozači mogu da se naslone i opuste u 14-smerno podesivom ergoComfort sedištu – koji ima grejače za dodatnu popustljivost. Koristeći električno podesivu lumbalnu potporu i funkciju masaže, Tiguan je odličan za one koji provode puno vremena na ulici. A za one koji traže udobnost i stil, spoljašnjost je poboljšana korišćenjem LED farova sa dnevnim LED svetlima, prednje zaštite ispod vrata i srebrnog difuzora u srebrnoj boji.

2020 VW Tiguan Trims | S vs. SE vs. SEL vs. SEL Premium R-Line
Volkswagen Tiguan SEL

Ima naravno još automobila koji su jako udobno, ali smo izdvojili neke za koje mi smatramo najudobnijima.Ako vam je dosadila neudobna vožnja, bilo kojeg od ovih automobila po jako povoljnoj ceni možete rentirati na Ekorentacar .