NAJJEFTINIJI AUTOMOBILI ZA RENTIRANJE

By | October 31, 2020

Ako ste osoba koja voli da iznajmljuje automobile i tražite vama odgovarajući automobil, ovo su jedni od najboljih vozila koja možete da iznajmite po veoma povoljnoj ceni.

CHEVROLET SPARK

U svojoj drugoj generaciji koja je predstavljena 2009 pod kodnim imenom M300, maleni Spark je doneo znatno veće dimenzije, bolju bezbednost za putnike i unapređenu ekonomičnost. Eksterijer vozila je izuzetno dinamičan.

U unutrašnjosti vozila udobno se smeštaju četiri osobe. Na prednjim sedištima sedi se vrlo udobno, pogotovo ukoliko se imaju u vidu skromne dimenzije vozila. Na zadnjoj klupi situacija je nešto lošija, ali daleko od neudobne.

Chevrolet Spark je na EuroNCAP testu osvojio četiri zvezdice, što je odličan rezultat. Bezbednosna oprema je vrlo bogata, vozilo može biti opremljeno prednjim i bočnim vazdušnim jastucima. Spisak opreme može da se proširi i automatskim klima uređajem, kao i mnogobrojnoim dodacima, što znatno podiže udobnost vožnje, ali i cenu ovog mališana.

Maksimalna brzina je 154, odnosno 164 km/h, što su karakteristike sasvim dovoljne za jedan gradski automobil. Cena rentiranja ovog vozila je već od 13€ po danu.

Chevrolet Spark - Wikipedia
CHEVROLET SPARK

FIAT GRANDE PUNTO

Fiat grande punto je mali automobil koji je proizvodila italijanska fabrika automobila Fiat od 2005. do 2018. godine. Grande puno je ponovno stilizovan 2009. godine i tom prilikom dobija novi naziv punto evo.

Spoljašnje izmene su male, ali jasno vidljive. Na prednjem delu je nova maska i branici u kojima su ugrađeni žmigavci. Unutrašnjost je modernizovana sa potpuno novom instrument tablom. Paket standardne opreme je obogaćen i osvežena je ponuda motora. Pod nazivom punto evo proizvodio se do 2012. godine, kada se automobilu vraća stari naziv punto.

Iako u teoriji grande punto pripada segmentu malih automobila, njegova veličina, oprema i obeležja zapravo predstavljaju alternativu mnogim automobilima iz niže srednje klase.

Cena ovog automobila za rentiranje ide od 14 do 17€ po danu.

Potraznja za ovim kolima je ogromna, i zato je cena malo veca. Medjutim mozete da ga iznajmite po jako povoljnijoj ceni u najboljem rent a caru u Beogradu.

Fiat Grande Punto - Wikipedia
FIAT GRANDE PUNTO

ŠKODA CITIGO

Škoda Citigo su odlična gradska kola velike manevrisanosti i udobnosti. Poseduje male dimenzije eksterijera, ali tako dobro iskorišćene da nude i više nego dovoljno mesta za 4 odrasle osobe.

Prepoznatljiv je po svom odličnom dizajnu sa rešetkom postavljenom u hromiranom ramu, velikim prozorima i zaobljenim prednjim svetlima što ga čini ponosnim i prikladnim članom porodice Škoda.

Njegov prtljažni prostor nudi dovoljno mesta za sve stvari koje su vam potrebne u gradu, a ima i mogućnost obaranja zadnjih sedišta radi njegovog povećanja.

Ova kola bila su jedna od najpopularnijih manjih automobila. Potražnja za ovim kolima je velika, pogotovo kod mladjih generacija. Možete lagano i ako imate sreće osvojiti ovaj auto. Sve sto treba da uradite jeste da igrate online slotove. I ovaj mališan ce pasti baš vama u ruke.

Cena njegovog rentiranja je od 15 do 19€ po danu.

Počela proizvodnja potpuno električne Škode Citigo iV
ŠKODA CITIGO

RENAULT CLIO

Reno klio je automobil koji proizvodi francuska fabrika automobila Reno. Proizvodi se od 1990. godine.

Zanimljiva cinjenica oko ovog auta jeste da kad se pustio u proizvodnju, prodaja mu je bila jako niska, ljudi nisu cenili niti obraćali pažnju na ovaj model popularne firme. Medjutim zahvaljuljuci google reklamiranju, postao je jedan od najprodavanijih automobila.

U enterijeru donosi elegantan dizajn, sa instrument tablom čiji izgled podseća na oblik avionskog krila. Tu je digitalni brzinomer, dok su na centralnoj konzoli minimalističkog izgleda smešteni info-zabavni sistem i navigacija, dok će 7-inčni ekran biti standardan u određenim paketima opreme.

Sam kvalitet materijala je neuporedivo bolji nego kod prethodnih Clija, čitav gornji deo konzole je od mekane plastike, u kombinaciji s sintetičkim materijalima, prijatnim na dodir i oko.

Cena rentiranja ovog automobila je od 17 do 20€ po danu.

Novi CLIO - R.S. line
RENAULT CLIO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *